lauantai 9. helmikuuta 2013

"Voisitko sä...?"

"Voisitko sä jo alkaa aikuistumaan?" Siinäpä lause, joka kaipaa minusta hurjan paljon avaamista. Mitä se tarkoittaa? Kuka määrittelee aikuismaisen käytöksen? Mikä tekee jostakin aikuisen ja mikä taas aikuismaisen?

Tuo lause on kaikessa latistavuudessaan yksi ällöttävimpiä lauseita maailmassa, siis minun mielestäni. Se syntyy paheksunnasta, kateudesta, hämilleen menemisestä ja siitä kun joku uskaltaa elää ja taas toinen ei. Syntyy se tietysti myös huolesta, murheesta ja aidosta välittämisestäkin. 

Katsotaanpas! 

Pekka ja Matti ovat 22-vuotiaita nuorukaisia Loimaalta. Viikonloppuisin he viettävät aikaansa kylillä hengaillen ja kaljaa siemaillen. Matilla on sigamagee uusi auto, joku Toyota tai jotakin. Karvanopat ja kaikki! Eräänä lauantaina pojat päättävät vähän kokeilla, miten lujaa autolla pääsee. Hyvä ja hauska idea, aikuisten maailmassa ehkä melko tyhmä ja vastuuton, mutta onneksi mitään ei sattunut!

Saara ja tytöt 25-40jajotakin ovat laivalla. Aikaa kulutetaan luonnollisesti viiniä siemaillen ja drinkkejä nauttien. Jossakin vaiheessa nauttiminen luonnollisesti karkaa sen verran käsistä, että humallutaan oikein kunnolla ;). Flirttaillaan, härnätään, tutustutaan uusiin ihmisiin ja TANSSITAAN! Tanssitaan pöydillä, sohvilla, tolpalla ja ilman. Vapaudutaan ja annetaan mennä! Hyvä ja hauska idea, aikuisten maailmassa täysin harkitun harkitsematon ja varsin vastuullinen. Silti joku paheksuu..?

"Hei voisitko sa alkaa jo aikuistumaan?" Ei kiitos, elän mieluummin! ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti