torstai 28. helmikuuta 2013

HYVÄÄ HUAMENTAAAAAAA! ;)

"Mä nautin siitä tunteesta kun sanon hyvää huomenta
Ja näen jotain riemua ohikulkijan ilmeestä
Mä tanssin yksin kadulla
Ja pidän ovet avoinna
Ja nautin joka hetken jälkeen lisää elämästä..." 


Siinä yllättävänkin viisasta sanailua Haloo Helsingiltä!Mulla oli tässä yks aamu varsinainen "herätyshetkinen", kun oikein kunnon parisuhdetappeluillan jälkeen aamukin vielä oli pilalla. Kello 6.45 aviomiehen kellon pirahtaessa soimaan, hän virkkoi varsin epäystävällisesti: "Sori, mä en nyt todellakaan sua tänä aamuna nouse auttamaan." OK. Eipä kai siinä sitten mitään... Autan itse itseäni, saatana! Uskomattoman pahalla tuulella marssin alakertaan ja päätin koko sydämeni pohjasta, etten todellakaan auta myöskään takaisin. Päätin keittää kahvia vain ja ainoastaan itselleni riittävästi, laittaa auton pistokkeen vain omaan autooni ja katsoa muutenkin, että kaikki mihin voin vaikuttaa, teen ja laitan niin, että se on miehelleni mahdollisimman hankalaa.

Siinä kahvilusikkaa tempoessani purkista, päässäni naksahti jokin palkki oikeaan asentoon! Ei ei ei, seis! Nyt tämä meneen väärin! En halua pilata omaa päivääni näin... 

Niinpä vaihdoin täysin suunnitelmaa. Keitin kahvia tarpeeksi niin, että siitä varmasti riittäisi miehellenikin, laitoin molempiin autoihin pistokkeet paikoilleen, jotta varmasti miehellänikin olisi lämmin auto valmiina kyydittämään hänet työmatkalle. Muutenkin pidin huolen siitä, että kaikki mihin voin vaikuttaa olisi tehty ja laitettu juuri niin, että se olisi miellyttävää ja mieheni aamua helpottavaa. 

Varmistaakseni sen, ettei hyvät tekoni vain mene ohi tai jää ilman ansaitsemaansa huomiota, asetin post it -lappuja kaikkien hyvien tekojeni yhteyteen. Kahvinkeittimeen liimasin tarran jossa luki: "Auttaminen on iloinen asia!" Auton pistokkeeseen teippasin tekstin: "Lämmin auto on aamun pelastus!" Jääkaappiin teippasin: "Hyvää huomenta rakas!" Ulko-oveen tottakai taiteilin tekstin: "Saat anteeksi! Kaikki erehtyvät joskus!" 

VOI VOI kuulkaa ihmiset miten hyvä päivä siitä tulikaan minulle! ;) 

Ole oma pomosi ja muokkaa omasta päivästäsi aina sellainen, jossa sinulla on syytä hymyyn ja iloon! Jokainen meistä kuitenkin loppujen lopuksi on oman onnensa seppä ja voihan sitä siinä sivussa takoa vähän hymyä ja iloa muidenkin kanssakulkijoiden elämään, eikö?!

2 kommenttia:

  1. :) Sä oot NIIN paras!!! Juuri näinhän sen pitäisi mennä, yritän mäkin muistaa seuraavalla kerralla!

    VastaaPoista