tiistai 2. lokakuuta 2012

Ei meidän "Pekka"!

"Arvoisa opettaja. Sinulle on sattunut tänään työajallasi melkoinen kömmähdys. Ymmärränhän minä, että erehtyminen on inhimillistä, mutta jossakin täytyy olla raja opettajankin ammattitaidottomuudella tai epäammatillisuudella.

Meidän "Pekka" tuli tänään kotiin, mukanaan jälki-istuntolappu, jossa luki "järjestyssääntöjen vastainen toimiminen" ja yksilöitynä tekona oli mainittu välitunnilla tönimisrinkiin osallistuminen, kaverin huitominen naamaan, opettajalle valehtelu ja kiroilu. Kotona kuitenkin "Pekka" kertoi opettajan ymmärtäneen kaiken väärin, sillä meidän "Pekkahan" ei koskaan syyllistyisi moiseen! Nyt "Pekalla" on paha mieli.

Täten pyydämmekin sinua pyytämään mitä pikimmiten "Pekalta" huomenna anteeksi ja katsomaan, ettei moinen väärinkäsitys enää pääse syntymään. Me olemme sentään kasvattaneet "Pekasta" kunnon pojan, ja nyt te siellä koulussa yritätte leimata hänestä kiusaajaa.

Eikö sinulla arvon opettaja ole vapaa-ajallasi parempaa tekemistä, kuin rangaistuslappujen kirjoittelu työajan jälkeen? Nyt saa loppua tämä oppilaiden kiusaaminen sekä turha syyttely. Meidän "Pekkahan" ei valehtele! Arvon opettaja voi nyt mennä itseensä ja myöntää, että on joko ymmärtänyt asian väärin tai suorastaan valehtelee tässä kyseisessä tapauksessa.

Yhteistyöterveisin "Pekan" huoltajat."

"Arvoisat huoltajat. Taidan olla tieni päässä tässä kyseisessä ammatissa. Mitään ei näköjään ole enää tehtävissä. Hyvää loppu elämää."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti