maanantai 9. heinäkuuta 2012

Taivas, voi taivas!

"Toisen taivas on toisen helvetti" sanotaan. Varmasti aivan totta ja nyt vien teidät matkalle niistä toiseen.

Polkupyörän pumppu kateissa. Ei nyt! Senhän piti olla siinä kolmannessa banaanilaatikossa joka lojui yllättävän kauan olohuoneen nurkassa muuton jälkeen joulukuussa. Minähän purin sen laatikon ja laitoin pumpun talteen. Mutta minne..? Otan yhden neuvoa antavan ja jatkan etsintöjä. Pian nyt, sen on löydyttävä. Alkaa olla jo kiire.

Pumppua ei löydy, joten matkaan on lähdettävä löysin renkain. Ei haittaa, lainaan joltain uudelta tutulta. Kassi tarakalle ja matka alkaa. Hymyilen, en voi sille mitään. Mieli on korkealla ja jännittää. Mitäköhän tästä tänä vuonna tulee..? Saavun keltaisen talon pihaan. Siellä se punapää odottaa. Sama punapää, joka vuodesta toiseen on aina mukana! Ihana ystävä! Muistetaan niitä, jotka puuttuvat. Otetaanpan yhdet niillekin! Aurinko pilkistää harmaiden pilvien takaa. Ei tänään sada vaikka luvattiin. On kuuma ja hikinen olo. Pian on paljon vielä hikisempää menoa. Otetaan taas!

Matka jatkuu. Mennään hiljaa ettei tule hiki sanon ja pyyhin nauraen pyllyhikeä pois. Matkalla koukataan tottakai yhden mutkan kautta vähintääkin. Tällä kertaa sieltä mutkasta löytyy vanhoja tuttuja. Halataan, nauretaan, vittuillaan! Ai miten tätä olen odottanut.

Kello on taas jo liikaa. Nyt on mentävä, pian tulee kiire. Perillä odottaa jonoja. Pyöräparkkijono, sisäänpääsyjono, kassintarkastusjono... Kuka hullu noissa jonottaa sanon ja kiilaan coolisti jonon kärkeen. Taaskaan ei jouduttu jonottamaan :)

Sitä mihin nyt mennään ei tarvitse kysyä. Keskikalja-alue tönöttää tutulla paikallaan. Portin paikkaa ovat kyllä vaihtaneet aivan kuin kiusaksi. Ei haittaa, sisään nyt vaan. "Maksa sä ekat! Otetaas tosta paikka."

Moikataan, nauretaan, kiljutaan, sählätään, kuunnellaan, tanssitaan, kahlataan, pissataan kyykyssä, ei pyyhitä vaan ravistellaan. Juodaan, tanssitaan, moikataan, kahlataan, kiljutaan, halataan, pissataan kyykyssä, nyt pyyhitään. Nauretaan, moikataan, halataan, jorataan, huudetaan, suudellaan, pissataan kyykyssä. Painitaan, moikataan, halataan, nauretaan, lauletaan, nautitaan, pissataan kyykyssä, ei pyyhitä.

Ilta tummenee ja kääntyy yöksi. Poljetaan kotiin tai johonkin. Nukutaan sänkyyn tai johonkin. Oman kullan kanssa tai jonkun uuden. Se oli siinä ja huomenna taas jaksaa.

20-vuotta Ruisrockkia! Taivas, voi taivas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti