torstai 14. kesäkuuta 2012

Kisatunnelmaa

Mikä kummallinen Jumalan oikku tai luonnon katastrofi se onkaan ollut, että mies ja nainen on laitettu pariksi? Vai onko ihminen kertakaikkiaan ymmärtänyt jotakin täydellisen väärin..? Siis pariutuminen sinällään on hieno keksintö, mutta että asutaan ja eletään eri sukupuolen kanssa! Siinä ei kerta kaikkiaan ole mitään normaalia.

Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että eläimet ovat hoksanneet tämän asian paljon meitä ihmisiä paremmin. Pariudutaan, lähetetään mies matkoihinsa, eletään sovussa ja harmoniassa naisten kesken lapsia kasvattaen ja arkea pyörittäen. Sitten kun taas tulee juoksuaika, niin ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja mettälle...

Älkää taaskaan ymmärtäkö väärin. En ole miestäni lähettämässä mihinkään ja parisuhteessakin on pitkästä aikaa hyvä vaihe. Elo ja olo on muutenkin lupsakkaa. Mutta kuinka ollakaan, kaiken tämän lupsakkuuden keskellä sattui jalkapallon EM-kisat osumaan kesäloma-aikaan!!! Voi herra varjele ja yhden kerran sentään!!! Miten kukaan voi sellaista määrää palloa potkivia miehiä jaksaa tuijottaa tunti kaupalla ja jokapäivä??? Sama pallo, aina pyöreä, pomppii sinne tänne ja miehet säntäilee perässä. Käsiä nostellaan, kiukutellaan niinkuin kolme vuotiaat. "Puta madre!" huudetaan niin että sylki lentää, mutta pääasia kaikessa kuitenkin on se, että tukka on hyvin.

Päätin kasvaa ihmisenä ja antaa jalkapallolle taas kerran yhden mahdollisuuden. Istuin TV:n ääreen HD-kuvaa tuijottaen ja keskityin. "Eikös olekin terävä kuva? Kyllä on pikseleissä eroa! Aijai jai! EI!!! Kauhee rappaus. Miten toi nyt noin??? Voi jumalauta." Mies vaahtoaa kuin olisi elämästä ja kuolemasta kyse. Keskityn kovemmin, mutta väkisinkin katseeni harhailee pitkin seiniä. Mistäköhän kohtaa se rappaus on huonosti? Mehän asumme puutalossa?!?!?! Mieskauneuttakaan ei näistä kisoista löydy. Vaikka laitoin oikein silmälasit päähäni ja istun yllättävän lähellä 56 tuumaista telkkariamme niin ei. "EI!" Huudan matkien miestäni. "Ai säkin huomasit sen?" hän vastaa käsiään levitellen. Kyllä huomasin, rumia ovat kaikki.

2 kommenttia: